Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" gynėjas Pepe neskuba pasirašyti naujos sutarties su klubu, nes žino, kad juo domisi Londono "Chelsea" (talkSPORT)

Zoltanas Gera yra pasirengęs palikti Londono "Fulham" vasarą. 31 metų futbolininku domisi "Newcastle", "Stoke" ir "Birmingham". ("Daily Mail")

"Arsenal" domisi 17-mečiu Omaru Salgado, kuris rungtyniauja Vankuverio "Whitecaps" ekipoje. ("Daily Mirror")

"Kanonieriai" taip pat stebi PSG gynėją Mamadou Sakho, kuris derasi dėl naujos sutarties su Prancūzijos sostinės komanda. ("Inside Futbol")

"Chelsea" vasarą svarstys galimybę tęsti sudėties jauninimą įsigyjant "Napoli" puolėją 23 metų Edisoną Cavani. ("Caught Offside")

Fernando Torresas pareikalavo būti parduotas likus trims dienoms iki perėjimų lango užsidarymo, bet tokį delsimą padiktavo pats "Liverpool" klubas. Jis siekė pirmiausia pasirašyti sutartį su Luisu Suarezu, o tik tuomet išleisti ispaną. ("The Sun")

"Livepool" norėjo į sandorį įtraukti džentelmenišką susitarimą, pagal kurį Torresas negalėtų žaisti sekmadienio dvikovoje, kuomet "Chelsea" namie priims Liverpulio komandą. Sostinės ekipa nesutiko. ("The Guardian")

"Liverpool" neigia, kad siekė tokio susitarimo ir desperatiškai bando sutvarkyti visus dokumentus, kad Luisas Suarezas galėtų žaisti trečiadienio dvikovoje su "Stoke". ("The Independent")

"Man City" puolėjas Mario Balotelli gali būti pasirengęs žaisti Mančesterio derbyje su "Man Utd" vasario 12 dieną. ("Daily Mail")

"Arsenal" atakų organizatorius Samiras Nasri pasirašys naują ilgalaikę sutartį su klubu ir uždirbs apie 100 tūkstančių eurų per savaitę. ("The Sun")

Williamas Gallas dviems metams pratęs sutartį su Londono "Tottenham" ("The Sun").

Anglijos "Premier" lyga atmeta kalbas, kad žiemos perėjimų lango neturėtų būti. ("Daily Telegraph")