"1000 eurų iššūkis. R. Vyšniauskas: Brazilija yra sutverta dominuoti

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 881 Eur (minusavus naujausią statymą)


Brazilija - Kosta Rika

„Jei tai būtų ketveri metai atgal, aš tikrai pasakyčiau, kad Kosta Rika yra pajėgi įklampinti Braziliją į gynybinį futbolą ir priversti juos vargti aikštėje. Tačiau dabar Kosta Rika yra keturiais metais pasenusi, kalbama, kad mikro klimatas taip pat nėra labai geras.

Lyderių forma nėra gera, o komandoje aišku yra akivaizdi žvaigždė – Keyloras Navasas. Na, o Brazilija savo ruožtu yra sutverta dominuoti. Manau, kad lygiosios su Šveicarija šiek tiek užgavo jų ambicijas. Šiandien neabejoju, kad jie bus solidūs ir tikiu, kad jie iškovos pergalę 2:0 ar 3:0.

Kosta Rika istoriškai yra palankus varžovai. Tad mano statymas yra -1,5 Brazilija (1,80 koeficientas). Tai yra neblogas koeficientas ir aš statau 50 eurų“, - teigė R. Vyšniauskas.