"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: Danija nėra ta komanda, kuri sustabdys Prancūziją

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 939 Eur (minusavus naujausią statymą)


Danija - Prancūzija

„Rungtynės yra kiek keistos, kadangi lygiosios tinka abejoms komandoms. Prancūzija tokiu atveju lieka pirmi, o danai antri. Tačiau iš to, ką Prancūzijos ekipa kalbėjo žiniasklaidai, akivaizdu, kad jie nenori susitiksi su Kroatija ir net nenori tokios tikimybės ir jie ruošiasi kautis tik dėl pergalės.

Tuo metu danai manęs šiame čempionate neįtikino ir jie manau žaidė prasčiau negu Peru, tiesiog sugebėjo pasiekti geresnius rezultatus, iškovoti keturis taškus mušant po vieną įvartį kiekvienose rungtynėse. Lenkiu prie to, kad Prancūzija turėtų laimėti šias rungtynes.

Danija nėra ta komanda, kuri juos sustabdys, jeigu jų požiūris į šias rungtynes bus tikrai toks, koks buvo kalbėta. Jeigu nebus taupomi lyderiai, Prancūzija tikrai susitvarkys. Koeficientas geras (2,1). Bet kadangi rungtynės yra kiek paslaptingos sudėčių pasirinkimu, tad mano suma bus kiek kuklesnė – 30 eurų“, - kalbėjo R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...