A. Griezmannas: Urugvajus bus nuobodus kaip "Atletico"

Prancūzijos rinktinės lyderis Antoine'as Griezmannas jau galvoja apie ketvirtfinalio akistatą su Urugvajumi, iš kurio tikisi tokio žaidimo stiliaus kaip iš savo paties atstovaujamo Madrido "Atletico".

"Les Bleus" pirmajame pasaulio čempionato aštuntfinalyje rezultatu 4-3 palaužė Argentinos futbolininkus, kuomet jų būsimi varžovai iš Pietų Amerikos 2-1 įveikė Portugaliją.

Kitoje barikadų pusėje žais ir du snaiperio komandos draugai "matracų" gretose. Tai - vidurio gynėjų porą sudarantys Diego Godinas bei Jose Gimenezas.

"Urugvajus bus kaip "Atletico". Jie niekur neskubės, kris ant žemės, eis prie teisėjo", - kalbėjo Griezmannas.

"Turėsime prie to priprasti, nes mačas bus nuobodus ir jie mėgins mus prie to privesti."

Griezmannas varžovų gretose labiausiai išskiria dublį vakar pelniusį Edinsoną Cavani.

"Aš galvoju, jog jis yra geriausias puolėjas", - pridūrė 27-erių metų futbolininkas.

"Jis uždirba 10 tūkstančių pražangų, dirba komandai, o jeigu jis patyrė traumą, jiems teks daug ką keisti, nes jis pelnė abu įvarčius."

Tiesa, ne prastesnę opciją puolime turi ir prancūzai. Jų gretose prieš Argentiną dukart pasižymėjo Cavani draugas PSG ekipoje Kylianas Mbappe.

"Mūsų užduotis yra sukurti jam tinkamas sąlygas bei daryti viską, kad jis jaustųsi gerai aikštėje. Jie veikiausiai prieš jį ginsis kitaip", - Griezmannas kalbėjo apie kylančią žvaigždę.

"Tai yra ketvirtfinalis, o jam tik 19 metų. Persirengimo kambaryje bei tunelyje jis buvo tylus. Jo branda mane stebina. Jis visuomet klausosi - tai mums yra gerai."

"Kai jis norės įmušti dar daugiau bei skaudinti komandas, jis bus aukščiausio lygio žaidėjas. Jis pakils iki pat viršūnės. Mums reikia suteikti jam tinkamus kamuolius."

Prancūzijos bei Urugvajaus akistata vyks penktadienį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...