A. Milikas nėra patenkintas savo vaidmeniu "Napoli" komandoje

2016-aisias prie "Napoli" klubo prisijungęs Arkadiuszas Milikas neslepia, kad šiuo metu išgyvena sunkų karjeros laikotarpį.

Sekmadienį 25-erių metų snaiperis įmušė vieną iš pergalingų įvarčių rungtynėse su Makedonija, po kurių jo atstovaujama Lenkijos rinktinė užsitikrino vietą kitais metais vykstančiame Europos čempionate.

Tai buvo pirmasis A. Miliko įvartis šiame sezone. Lenkas "Napoli" komandoje šiuo metu beveik nerungtyniauja – sužaistos vos trejos rungtynės, tiesa, pačią sezono pradžią futbolininkas buvo priverstas praleisti dėl traumos.

"Aš norėčiau klube žaisti daugiau nei 15 minučių per rungtynes", – sakė futbolininkas.

Kalbėdamas apie reikalus rinktinėje, A. Milikas pridūrė: "Šis įvartis man buvo labai svarbus. Lewandowskis fantastiškai perėmė kamuolį ir sukūrė galimybę įmušti įvartį, kuris užtikrino mūsų patekimą į Europos čempionatą.

Tai, ar aš pats keliausiu į tokio stambumo turnyrą, turime palaukti ir pažiūrėti. Norėčiau į jį vykti turėdamas reguliaraus žaidimo laiko. Viskas iš esmės priklauso nuo manęs pačio ir mano kojų.

Aš pats savimi neabejoju, tačiau tai priklauso nuo rungtynių ir minučių skaičiaus. Jeigu jų nebus, tada mano situacija bus sudėtinga."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...