A. Morata apsisprendė - nori keltis į "Man Utd"

Anglijos ir Ispanijos žiniasklaida pradėjo mirgėti pranešimais, kad 24-erių metų Ispanijos rinktinės puolėjas Alvaro Morata apsisprendė dėl savo tolimesnės ateities.

Praėjusią vasarą į Madrido "Real" sugrįžęs, tačiau žaidybinio laiko per mažai gavęs A. Morata nusprendė išvykti į Angliją. Kaip praneša "Daily Telegraph" ir "Marca", žaidėjo agentas šiandien buvo susitikęs su "Real" atstovais ir pranešė galutinį sprendimą.

Ispano agentas nurodė, kad A. Morata jau pasiekė žodinį susitarimą su "Manchester United", todėl klubams lieka nuspręsti dėl perėjimo sumos, kuri ir gali sukelti daugiausiai problemų.

"Real" taip paprastai savo auklėtinio nenori atiduoti, o taip nori pažaisti "Man Utd" ekipos pradėtos žaidimus dėl Davido De Gea kainos.

Pasak "Marca", "Man Utd" jau pateikė 70 milijonų eurų pasiūlymą už snaiperį, tačiau "Real" jo nepriėmė. Florentino Perezas prašo 90 mln. eurų. Vargu, ar "raudonieji velniai" yra linkę mokėti šią sumą, tačiau "baltieji" taip pat supranta, kad už šią sumą parduoti puolėją nepavyks, tačiau tokiu būdu galima išreikalauti dar papildomų 5 ar 10 mln. eurų.

Pats A. Morata po draugiškų rungtynių su Kolumbija teigė, kad nori likti Madride, tačiau po pokalbio su vadovybe priims galutinį sprendimą.

Praėjusį sezoną Ispanijos rinktinės snaiperis per 43 susitikimus pasiekė 20 įvarčių.