A. Schwarzeneggeris sėkmę pranašauja "Man United" ir "Liverpool" klubams

Didžiosios Britanijos naujienų agentūra BBC nuo seno turi tradiciją prieš kiekvieną Anglijos "Premier" lygos turą pateikti garsių žmonių prognozes.

Paprastai savo įžvalgomis pasidalina BBC futbolo apžvalgininkas, buvęs Airijos rinktinės narys Markas Lawrensonas ir kas nors iš pramogų pasaulio garsenybių ar aktorių.

Prieš 10-ąjį "Premier" lygos turą orakulo vaidmuo buvo pasiūlytas garsiam aktoriui Arnoldui Schwarzeneggeriui, šiuo metu reklamuojančiam naują savo filmą "Dark Fate".

Didžiausią susidomėjimą keliančiame 10 turo mače sekmadienį susitiks "Liverpool" ir Londono "Tottenham" klubai. A. Schwarzeneggeris mano, kad rungtynes rezultatu 2:1 laimės "LIverpool" (M. Lawrensono spėjimas - 1:1).

"Man patinka "Liverpool". Ne visada jiems sekdavosi, bet dabar jie pagavę momentumą, - sakė vienas garsiausių visų laikų aktorių. - Kartais aš nesuprantu, kodėl jie pralaimi rungtynes kvailu būdu. Tada jie pasako: mes sugrįšime. Ir sugrįžta."

A. Schwarzeneggeris mano, kad sekmadienis bus ir stringančio "Manchester United" atsigavimo diena. "Man United" svečiuose kovos prieš "Norwich", o aktorius pranašauja tvirtą "raudonųjų velnių" pergalę 3:0.

Prieš epines "Southampton" ir "Leicester City" rungtynes jis spėjo, kad bus užfiksuotos lygiosios 2:2.