Aiškėja geriausi rugpjūčio mėn. portalo komentarų rašytojai (konkursas tęsiasi)

Prasidedant vasarai populiariausias šalies futbolo portalas "EuroFootball.lt" paskelbė konkursą.

Birželį, liepą ir rugpjūtį registruoti lankytojai, išreiškę geriausią nuomonę apie tam tikrą įvykį, sulauks prizų.

Registruoti portalo lankytojai raginami naujienų apačioje rašyti įdomiausius, nuotaikingiausius bei naudingiausius komentarus. Kiekvieną mėnesį bus skaičiuojami lankytojų komentarų bendri įvertinimo balai (skirtumas tarp teigiamų ir neigiamų mygtukų), o geriausiam komentatoriui atiteks originali, iš tikro medžio pagaminta "EuroFootball.lt" kepuraitė.


Suskaičiavus pirmųjų rugpjūčio savaičių balsavimo rezultatus, paaiškėjo, kad lyderiu tapo BC_Žalgiris, kuris šiuo metu gali pasigirti balsų skaičiumi +340.

Antroje vietoje - Marčius33 (+335), trečioje - Azza (+308).

Į dešimtuką taip pat patenka: Okikis14 (+189), 1DerFul (+157), DeividaCFCs (+145), Payet8 (+139), Anbo (+131), Matracas (+106) ir Extra (+102).

Trečiasis konkursas tęsis iki rugpjūčio mėnesio pabaigos.


Konkurse gali dalyvauti tik portale registruoti lankytojai. Jeigu dar to nesate atlikę, maloniai kviečiame užsiregistruoti šioje nuorodoje. Jei turite registracijos ar slaptažodžio priminimo problemų, kreipkitės čia.

Komentuoti ir sekti visas naujienas iš 2018 metų pasaulio čempionato mūsų portale galite dar patogiau – mobilioji „EuroFootball.lt“ versija jau „Google“ parduotuvėje.