B. Leno: atvykau į "Arsenal", nes tikėjausi žaisti kiekvienose rungtynėse

Šią vasarą į Londono "Arsenal" atvykęs Vokietijos rinktinės vartininkas Berndas Leno kol kas nėra visiškai patenkintas gyvenimu naujoje komandoje.

"Kanonieriai" šią vasarą už 26-erių metų vartų sargą paklojo 22,5 mln. svarų sterlingų, tačiau jis kol kas nenukonkuravo Petro Čecho - pastarasis žaidė visose Anglijos "Premier" lygos dvikovose.

B. Leno tik šį ketvirtadienį debiutavo vilkėdamas "Arsenal" marškinėlius. UEFA Europos lygoje "Arsenal" nugalėjo "Vorskla", o pačiam vokiečiui du kartus teko traukti kamuolį iš savo vartų tinklo.

Kaip teigia pats futbolininkas, į "Arsenal" atvyko tikėdamasis, kad žais "Premier" lygoje, o ne Europos lygos turnyre.

"Atvykau į šitą klubą, jog žaisčiau kiekvienose rungtynėse", - interviu su "Standard" metu sakė vokietis. - Galbūt ir suprantu, kad reikia laiko, kai išvyksti į didesnį klubą ir kitą šalį. Žinoma, esu kiek nusivylęs, tačiau sunkiai dirbu ir tobulėju kiekvieną dieną".

"Treneris startinę sudėtį pasirenka priklausomai nuo žaidėjų pasirodymų. Manau, kad vieną dieną jis gali pakeisti savo sprendimą. Jis nesakė, kad Petras žais lygoje, o aš - Europoje. Man reikia dar daug dirbti, kad galėčiau užsitarnauti daugiau rungtynių.

Atvykau į "Premier" lygą, nes tai yra geriausios pirmenybės pasaulyje. Nekantrauju, kad galėsiu pajausti šios lygos futbolą", - pridūrė B. Leno.