„Banga“ laimėjo kontrolinį mačą

Šeštadienį Gargžduose „Banga“ žaidė draugiškas rungtynes su „Jonava“ ir  iškovojo pergalę rezultatu 3:1.

„Banga“ gana greitai išsiveržė į priekį – jau 16 minutę po Karolio Urbaičio perdavimo iš dešiniojo krašto Aleksandras Aksionovas galva nukreipė kamuolį į vartus.

Vėliau gargždiškiai surengė dar keletą pavojingų išpuolių, tačiau vis pritrūkdavo tikslumo baigiamojoje atakos stadijoje. Galiausiai nerezultatyvių atakų serija buvo nutraukta 41 minutę.

Perdavimą iš aikštės gilumos gavęs Julius Kasparavičius aplenkė gynėjus ir pavojingai smūgiavo į svečių vartus. „Jonavos“ vartininkas Martynas Matuzas atmušė kamuolį prieš save, o pirmasis prie jo suskubęs Darius Zubauskas padvigubino „Bangos“ persvarą.

Tiesa, netrukus jau „Banga“ gana grubiai suklydo savo baudos aikštelėje ir svečių žaidėjas iš arti nukreipė kamuolį į tuščius vartus.

Besibaigiant kėliniui gargždiškiai galėjo vėl padidinti persvarą, tačiau A. Aksionovo galva smūgiuotas kamuolys atsimušė į skersinį.

Antrajame kėlinyje „Banga“ visiškai kontroliavo žaidimą, tačiau jonaviečius nubaudė tik vieną kartą. 65 minutę Shogo Yoshikawa kairiuoju kraštu link varžovų vartų pasiuntė Jurijų Pavlyką, kuris tiksliu perdavimu baudos aikštelėje surado Renato Matosą. Legionierius iš Brazilijos meistriškai susistabdė kamuolį ir užtikrintu smūgiu trečią kartą nuginklavo „Jonavos“ vartininką.

Kitas rungtynes „Banga“ žais vasario 29 dieną 12 valandą Gargždų miesto stadione su Kretingos „Minija“.

Įvarčiai: 16 min. A. Aksionovas, 41 min. D. Zubauskas, 65 min. R. Matosas (Banga); 43 min. „Jonava“.

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Antužis (80 min. G. Gumbaravičius), D. Padaigis, A. Aksionovas, J. Pavlykas, Sh. Yoshikawa, K. Urbaitis (72 min. P. Lotužys), D. Norvilas, J. Kasparavičius (68 min. I. Venckus), R. Matosas, D. Zubauskas (46 min. D. Lukošius).

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...