Buvęs "Inter" gynėjas M. Materazzi: R. Benitezas nepasikeitė

Buvęs Italijos rinktinės ir Milano "Inter" gynėjas Marco Materazzi tikina, kad jo nenustebino Rafaelio Benitezo atleidimas išvyriausiojo Madrido "Real" trenerio posto.

Vakar surengtoje spaudos konferencijoje Florentino Perezas patvirtino, kad su R. Benitezu nutrauktas kontraktas, o vyr. stratego vairą perima Zinedine'as Zidane'as, puikiai M. Materazzi pažįstamas iš 2006 metų pasaulio čempionato.

"Aš jau žinojau apie Benitezo atleidimą. Galbūt apsirikau keliomis dienomis", - pasakojo italas. - Gali būti geriausias pasaulyje treneris, bet jei neturi ryšio su žaidėjais, negali pasiekti gerų rezultatų".

"Treneris turėtų ypatingai palaikyti gerus santykius su tais žaidėjais, kurie turi stiprias asmenybes. "Real" yra sudėtingas klubas, iš kurio prezidento ne visada sulauksi paramos.

Tačiau Benitezas nepasikeitė. Jis visada susiduria su tomis pačiomis problemomis. Vietoj to, kad palaikytų gerus santykius su Cristiano Ronaldo, jis bandė artimai bendrauti su Garethu Bale'o", - teigė M. Materazzi.

Ir pabaigoje buvęs futbolininkas pridūrė: "Tai panaši istorija, kokia nutiko ir "Inter". Pirmosiomis dienomis jis kalbėjosi su Zanetti, Cambiasso ir Cordoba, tačiau visiškai nekreipė dėmėsio į Chivu."