Buvęs "Real" prezidentas: Mourinho jau pakeliui į Madridą

Buvęs Madrido "Real" prezidentas Ramonas Calderonas tikina, kad iš Londono "Chelsea" atleistas Jose Mourinho artimiausiu metu taps "karališkojo" klubo vyriausiuoju treneriu.

Portugalo bei Anglijos sostinės ekipos keliai išsiskyrė šios dienos popietę. Pagrindinė to priežastis - tragiška sezono pradžia, dėl kurios "Chelsea" užima vos šešioliktąją "Premier" lygos vietą.

Anot Calderono, tik laiko klausimas, kada Mourinho sugrįš į Ispaniją ir klubo vairą perims iš Rafa Benitezo.

"Mou priartėjo prie Madrido", - Twitter tinkle rašė buvęs "Real" vadovas. "Liko suderinti tik kelis dalykus ir jis bus čia."

"Tai be jokios abejonės yra pačios geriausios žinios Perezui sunkiausiame laikotarpyje per visus jo prezidentavimo metus."

Vėliau Calderonas dar pridūrė: "Visiems pranešu: Mou klausimu išreiškiau tik savo asmeninę nuomonę. Už nieką kitą nekalbu."

Verta paminėti, jog tai jau ne pirmas kartas, kai Calderonas kalba apie Mourinho prie "Real" vairo. Cituojame jo žodžius prieš mėnesį talkSPORT duotame interviu: "Ne paslaptis, kad dabartinis Madrido "Real" prezidentas daug kartų palaikė Mourinho."

"Žinau, jog atrodo keista, tačiau jei Benitezo sezonas nebus geras, o Mourinho bus atleistas iš "Chelsea" trenerio pareigų, negalima atmesti galimybės, kad jį čia dar pamatysime."

Tuo tarpu pagrindiniais favoritais užbaigti sezoną "aristokratų" stratego poste įvardijami Guusas Hiddinkas bei Juande Ramosas.