C. Ancelotti: "Zidane'as ir "Real" yra sukurti vienas kitam"

"Napoli" treneris Carlo Ancelotti neabejoja, kad Madrido "Real" kitą sezoną grįš tik dar stipresnis ir kovos dėl visų trofėjų.

Šis sezonas Madrido ekipai jau yra baigtas – UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje buvo patirtas sensacingas pralaimėjimas prieš "Ajax", o Ispanijoje savo pranašumą vėl įrodė "Barcelona".

Madrido ekipoje įvyko didžiuliai pokyčiai – Santiago Solari trenerio kėdėje pakeitė po devynių mėnesių į klubą sugrįžęs Zinedine'as Zidane'as. C. Ancelotti mano, kad Z. Zidane'as nelaukė vasaros, nes jau dabar galės pradėti dėliotis pagrindinius akcentus prieš kitą sezoną.

"Zidane'as grįžta žinodamas situaciją. Aš nematau jokio pavojaus, kuris jam grėstų šiame darbe. Niekas negalės kaltinti jo dėl rezultatų, kurie bus sezono pabaigoje", – "France Football" leidiniui sakė taip pat "Real" praeityje treniravęs C. Ancelotti.

"Paskutiniai keli mėnesiai bus tylūs, ir taip bus labai svarbu Zidane'ui ir visai komandai. Toks skubotas jo sugrįžimas yra retas reiškinys futbole, tačiau tai tikrai nėra bloga idėja. Dabar jis turės pakankamai laiko, kad įvertintų žaidėjus. Jam tai yra puiki galimybė atlikti analizę ir pasiruošti kitam sezonui.

Manau, kad Zidane'as ir "Real" yra sukurti vienas kitam, tai tarsi pavyzdinė santuoka. Neabejoju, kad šis bendradarbiavimas suveiks dar kartą. Kitą sezoną jie bus favoritai tiek Ispanijoje, tiek ir Europoje", – pridūrė C. Ancelotti.