C. Erikseno šūvis atnešė pergalę "Tottenham" komandai

Anglijos "Premier" lygoje įvyko dvejos atidėtos 31-ojo ir 33-ojo turo rungtynės.

Londono "Tottenham" savo stadione priėmė dėl išlikimo kovojančią "Brighton" komandą. "Spurs" tik rungtynių pabaigoje pasiekė įvartį, kuris atnešę pergalę minimaliu skirtumu.

"Tottenham" komandai vargti teko iki pat 88-os minutės, kol galiausiai varžovų vartus nuginklavo Christianas Eriksenas. Danas iš maždaug 25 metrų paleido galingą smūgį į apatinį vartų kampą, o varžovų vartininkas savo komandai jau niekuo padėti negalėjo.

"Tottenham" komandai tai buvo itin svarbi pergalė kovoje dėl trečios pozicijos. Po jos jie bent laikinam nuo artimiausių persekiotojų atitrūko iki 3 taškų.

"Brighton" yra 17-oje vietoje.

Kitose rungtynėse "Watford" taip pat savo žiūrovų akivaizdoje paskutinėmis minutėmis išplėšė lygiąsias prieš "Southampton".

Rezultatai:

"Tottenham" 1 - 0 "Brighton"
88' [1 - 0] C. Eriksen

<iframe width="500" height="300" src="//rutube.ru/play/embed/12306613" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Watford" 1 - 1 "Southampton"
1' [0 - 1] S. Long
90' [1 - 1] A. Gray

<iframe width="500" height="300" src="//rutube.ru/play/embed/12306616" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...