C. Seedorfas: "Real" visada yra ypatingas Čempionų lygoje

Nyderlandų futbolo legenda Clarence'as Seedorfas mano, kad Madrido "Real" turėtų praeiti Amsterdamo "Ajax" barjerą UEFA Čempionų lygos turnyre.

Jau trečiadienį triskart iš eilės Europos čempionas vyks į Amsterdamą kautis su "Ajax". Po burtų buvo rimtai suabejota "Real" galimybėmis, tačiau pastaruoju metu Madrido ekipa vėl įgijo optimalią sportinę formą ir dabar tapo poros favorite.

"Madrido "Real" yra favoritas. Jie gina titulą ir turi didžiausią patirtį Čempionų lygos turnyre. Nesakau, kad jie laimės 100 procentų, tačiau šiame turnyre šis klubas visada būna ypatingas", – apie "Real" ir "Ajax" šansus pasisakė buvęs šių komandų saugas.

Paklaustas apie galimus turnyro laimėtojus, C. Seedorfas nenorėjo atlikti išankstinių prognozių: "Šis sezonas yra išskirtinis, todėl manau, kad pateikti prognozes yra šiek tiek anksti.

Gali nutikti taip, kad nesužaidus gero pirmojo kėlinio, antrasis kėlinys ir pats pasirodymas Čempionų lygoje tai komandai jau bus baigtas. Žiūrint į praėjusius metus, vienais iš mano favoritų būtų "Liverpool". Nepaisant jų pasirodymo grupių etape, jie žaidžia ypatingą futbolą "Premier" lygoje.

"Juventus" taip pat turi visus šansus patekti į finalą, taip pat yra dar daug kitų komandų, kurios turi gerus šansus – "Atletico", PSG, "Bayern", "Barca" ir "Man City". Visi šie klubai gali iškovoti trofėjų."

Čempionų lygos aštuntfinalio etapas prasidės jau rytoj vakare.