Cafu: "Alexanderis-Arnoldas ateityje gali laimėti "Ballon d'Or" apdovanojimą"

Nuostabų žaidimą pastaraisiais sezonais demonstruojantis "Liverpool" krašto gynėjas Trentas Alexanderis-Arnoldas jau dabar yra laikomas vienu geriausių savo pozicijos žaidėjų visame pasaulyje.

21-erių angals šį sezoną "Premier" lygoje jau yra atlikęs 10 rezultatyvių perdavimų ir pagal šį rodiklį jį lenkia tik Kevinas De Bruyne.

Toks jaunojo gynėjo žaidimas žavi ir Brazilijos legendą Cafu, kuris įsitikinęs, kad T. Alexanderis-Arnoldas ateityje net gali laimėti "Ballon d'Or" apdovanojimą.

"Manau, kad Alexanderis-Arnoldas jau dabar yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje. Jis yra tiesiog nuostabus ir pasižymi savybėmis, kurių turėjau aš pats.

Jo potencialas yra milžiniškas. Trentas yra fiziškai stiprus, tačiau taip pat ir labai techniškas futbolininkas. Jis gali patraukti komandą į priekį ir sukuria daug pavojingų momentų prie varžovų vartų.

Mano nuomone, Alexanderis-Arnoldas neturėtų keisti savo žaidimo stiliaus ir net jei pasitaikys klaidų, jam reikėtų ir toliau daryti tai, ką jis daro dabar.

Manau, kad ateityje jis gali laimėti "Ballon d'Or" apdovanojimą. Reikėtų pakeisti nusistovėjusią nuostatą, kad šį apdovanojimą gali laimėti tik saugai arba puolėjai.

Žmonės privalo suprasti, kad gynėjai yra tokie pat svarbūs, kaip ir atakuojantys žaidėjai", - bendraudamas su "Mirror" kalbėjo buvęs Brazilijos rinktinės futbolininkas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...