C.Ancelotti: sėkmė nusisuko nuo mūsų (+ M.Allegri komentaras)

Į „Santiago Bernabeu“ stadioną susirinkusi minia Madrido „Real“ sirgalių liko nusivylusi. Komandos žvaigždė Cristiano Ronaldo antrajame kėlinyje buvo vos pastebimas, o „Real“ komandoje užaugęs Alvaro Morata antrajame kėlinyje pelnė varžovams pergalingu tapusį įvartį.

Rungtynės Madride baigėsi lygiosiomis 1:1, tačiau šis rezultatas buvo palankus Turino „Juventus“ ekipai, kuri pirmąsias rungtynes laimėjo 2:1.

„Viską lėmė pirmosios rungtynės. Šį vakarą žaidėme kaip tik galėjome, bet mums nesisekė. Turėjome kontrolę ir daugybę progų. Bet mums nesisekė. Turime atkreipti dėmesį ne tik į įvarčius, bet ir į galimybes, kurias turėjome. Jų buvo daugybė, bet mums nesisekė pelnyti antrojo įvarčio.

Sunku pasakyti, kas kaltas. Komanda padarė viską, ką galėjo. Daug atakavome ir turėjome progų pelnyti antrąjį įvartį. Jei ką ir galėtume kaltinti, tai pirmąsias rungtynes Turine.

Futbolas susideda iš smulkių detalių. Praėjusį sezoną mes laimėjome dėka įvarčio paskutinę minutę ir visi sakė, kad tai buvo sėkmė. Šioje situacijoje sėkmė mums nesišypsojo. Vis dėlto, savo žaidėjais aš didžiuojuosi“, – kalbėjo „Real“ treneris Carlo Ancelotti.

Vis garsiau kalbama, kad pasibaigus sezonui jam teks palikti komandą.

Pats italas apie savo ateitį Madride kalba nenoriai.

„Dar turime 15 dienų ir dvejas rungtynes. Tuomet baigsis sezonas ir galėsime kalbėti apie klubą. Šiandien kalbėti apie ateitį nėra prasmės. Turime baigti sezoną kaip galima geriau“, – po rungtynių sakė treneris.

Ispanijos čempionate „Real“ liko dvejos rungtynės. Nuo lyderės „Barcelona“ komandos Madrido klubas atsilieka 4 taškais. Jam reikia laimėti abejas rungtynes ir tikėtis, kad katalonams nepavyks laimėti.

„Juventus“ treneris Massimiliano Allegri džiaugėsi triumfu Madride.

„Pašalinti „Real“ yra nepaprastas pasiekimas. Ši komanda įveikė daugybę sunkumų. Mūsų komanda, išskyrus rungtynes su „Monaco“, žaidė puikiai. Mes labai pasitikime savimi ir nuolat tobulėjame. Sugrįžimas į finalą – didžiulis pasitenkinimas mums, mes to nusipelnėme. Mes sužaidėme puikias rungtynes.

Žaisti Madride nėra lengva, tačiau vaikinai buvo tinkamai nusiteikę ir užtai jie nusipelnė pagyrimo. Manau, Italijos futbolui labai svarbu, kad šios šalies komanda žais Čempionų lygos finale“, – sakė treneris.

Birželio 6 dieną Berlyne „Juventus“ stos į kovą su puikią formą demonstruojančia „Barcelona“.

„Žinome, kad „Barcelona“ yra komanda, prieš kurią žaisti labai sunku. Bet mes pasitikime savo galimybėmis. Vienintelėse rungtynėse gali atsitikti bet kas“, – sakė M.Allegri.

lrytas.lt