Čempionų lygos finalą ant suolo pradėjęs L. Moura: "Buvau šiek tiek nusiminęs"

Lucas Moura praėjusio sezono UEFA Čempionų lygos pusfinalyje tapo tikru Londono "Tottenham" ekipos herojumi, kuomet lemiamoje dvikovoje su "Ajax" pelnė "hat-tricką" ir išplėšė savo komandai kelialapį į finalą.

Nepaisant puikaus pasirodymo pusfinalyje, finalo rungtynes L. Moura, Mauricio Pochettino sprendimu, pradėjo ant suolo. 

Brazilas, bendraudamas su "The Observer", atskleidė, kad dėl tokio sprendimo buvo šiek tiek nusiminęs, tačiau tuo pat metu ir gerbė trenerio pasirinkimą.

"Treneris su manimi nesikalbėjo ir nieko neaiškino, tačiau tai yra normalu. Jei atvirai, tuo metu, kai viešbutyje jis paskelbė startinį vienuoliktuką, aš buvau šiek tiek nusiminęs. Žinoma, kad norėjau žaisti, tačiau pats svarbiausias dalykas yra laimėti rungtynes.

Viduje tikrai jaučiau liūdesį. Visuomet noriu žaisti, tačiau privalau būti supratingas bei gerbti trenerio sprendimą. Aš suvokiu, jog yra labai sunku išrinkti startinį vienuoliktuką. Futbolas toks jau yra.

Būdamas ant suolo aš visuomet galvoju, kaip įėjęs į aikštę galėsiu padėti komandai. Vis tik aš noriu žaisti ir būti startinėje sudėtyje", - prisimindamas finalą su "Liverpool" kalbėjo L. Moura.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...