C.Ronaldo pavyks išvengti kalėjimo kameros

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo antradienį stebint didžiuliai gerbėjų ir žurnalistų miniai atvyko į teismą Madride. Mokesčių slėpimu kaltinamo futbolininko laukia milžiniška bauda.  

Portugalas kaltinamas nuo 2011 iki 2014 metų, kuomet žaidė Ispanijos sostinės „Real“ klube, slėpęs mokesčius. Nuslėpta suma siekia beveik 15 mln. eurų.

Vienas geriausiai apmokamų pasaulio futbolininkų antradienio rytą pasirodė teisme su savo sužadėtine Georgina Rodriguez. Futbolininkas švytėjo gera nuotaika, mojo fotografams.

Tiesa, C. Ronaldo advokatai reikalavo, kad futbolo žvaigždė galėtų į teismo rūmų kiemą įvažiuoti automobiliu, taip išvengiant viešumo. Tačiau tai nebuvo leista ir portugalui teko, kaip paprastam mirtingajam, į teismo rūmus žengti pro pagrindinį įėjimą.

Kaip praneša BBC, C. Ronaldo greičiausiai bus nubaustas 18,8 mln. eurų bauda bei 23 mėnesių lygtine laisvės atėmimo bausme – taip jis sutarė su Ispanijos mokesčių inspekcija. Pagal Ispanijos įstatymus, už nesmurtinius nusikaltimus skirtos iki dviejų metų laisvės atėmimo bausmės paprastai nebūna realios, tik lygtinės. Taigi C. Ronaldo greičiausiai kalėjimo kameros nematys.

lrt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...