D. Deschampsas prasitarė, kuris Prancūzijos rinktinės žaidėjas išvyksta į "Real"

Madrido "Real" klubas toliau vykdo revoliucija savo sudėtyje – paaiškėjo naujausias jų pirkinys.

Didier Deschampsas spaudos konferencijoje prasitarė, kad Prancūzijos rinktinėje dabar esantis Ferlandas Mendy kitą sezoną rungtyniaus Ispanijos sostinėje.

Žiniasklaidoje jau kurį laiką sklido kalbos, kad 24-erių metų kairiojo krašto gynėjas yra atsidūręs Madrido "Real" akiratyje. "Lyon" praėjusią savaitę paneigė pirmuosius pranešimus apie pasiektą susitarimą, tačiau kaip leidžia suprasti D. Deschampsas, sandoris galiausiai buvo užbaigtas.

"Kalbų visada yra, nežinau, ar visus žaidėjus jos paveikia. Galbūt tai kažkiek ir paveikia, ypatingai tokius žaidėjus kaip Mendy, kuris nesitikėjo, kad su pasiūlymu ateis Madrido "Real", – pareiškė D. Deschampsas.

"Ferlandas turi didžiulį potencialą. Jo sugebėjimai atakoje bei perėjimai iš gynybos į puolimą yra kažkas ypatingo. Dar prieš dvejus metus jis žaidė "Ligue 2" pirmenybėse, o dabar jis iškeliauja į Madrido "Real". Jis gali žaisti abejomis kojomis, o rinktinėje jis buvo efektyvus kiekvieną kartą, kai sulaukdavo progos pasireikšti", – pridūrė strategas.

Madrido "Real" už žaidėją, kuris yra matomas kaip idealus kandidatas pakeisti Marcelo, paklos 48 mln. eurų.

F. Mendy bus penktasis "baltųjų" naujokas šią vasarą – prie komandos taip pat prisijungs Rodrygo, Ederis Militao, Luka Jovičius bei Edenas Hazardas.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="fr" dir="ltr">On souhaite un joyeux anniversaire à <a href="https://twitter.com/ferland_mendy?ref_src=twsrc%5Etfw">@ferland_mendy</a> qui fête ses 24 ans aujourd’hui ! <a href="https://twitter.com/hashtag/FiersdetreBleus?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FiersdetreBleus</a> <a href="https://t.co/wJXDScAhER">pic.twitter.com/wJXDScAhER</a></p>&mdash; Equipe de France  (@equipedefrance) <a href="https://twitter.com/equipedefrance/status/1137293138920452096?ref_src=twsrc%5Etfw">June 8, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...