"Džiugo" gretose - brazilas ir uteniškis

„Džiugas“ ateinančiame sezone turės dar vieną brazilą – komandą papildė centro gynėjo pozicijoje žaidžiantis Giordano Muller Piffero, geriau žinomas kaip Giordano. 26 metų gynėjas jau kuris laikas pluša treniruotėse su naujaisiais komandos draugais.

Žaidėjas į Telšius atvyko iš Suomijos antrajame pagal pajėgumą divizione žaidžiančios AC „Kajaani“ ekipos. Praėjusį sezone Suomijoje gynėjas sužaidė 25 rungtynes, įmušė tris įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą. Italijos ir Brazilijos pilietybes turintis gynėjas taip pat per savo karjerą taip pat žaidė įvairiuose Brazilijos klubuose, tarp jų – antrajame pagal pajėgumą Brazilijos divizione žaidžiančioje „Juventude“ ekipoje, legionieriaus duonos taip pat ragavo Portugalijos antrajame pagal pajėgumą divizione, kur gynė „Beira-Mar“ ekipos garbę.

Giordano tapo ketvirtuoju komandos naujoku. Kiek ankščiau komandą papildė Yudai Koike, Martynas Vasiliauskas bei Rokas Stanulevičius. Tuo tarpu kroatas Jozef Kuqi jau sugrįžo į gimtąją Kroatiją ir „Džiugo“ spalvų ateinančiame sezone negins.


„Džiugas“ toliau rikiuoja gretas artėjančiam sezonui. Prie komandos oficialiai prisijungė 25 metų vartininkas Marius Paukštė. 

1,92 cm ūgio vartininkas gimė Utenoje, kur 2015 metais ir pradėjo savo karjerą gindamas Utenos „Utenio“ spalvas A bei I lygose. 2019 metų A lygos sezone vartininkas prisijungė prie FK „Palangos“ bei aikštėje pasirodė 9 rungtynėse.

Komandos naujokas vartininkų grandį sudarys su Povilu Survila bei Kęstučiu Pilipavičiumi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...