E. Canas: noriu žaisti labai dideliame klube

"Liverpool" saugas Emre Canas pareiškė, jog kitą sezoną nori žaisti "labai dideliame klube".

Vokietis nesutiko pratęsti savo sutarties su "raudonaisiais", o jai pasibaigus jis galės persikelti į kitą komandą jau vasarą.

24-erių metų futbolininkas yra aktyviai siejamas su Turino "Juventus", tačiau kol kas sprendimo jis dar nepriėmė.

"Žinoma, "Bundesliga" mane domintų. Kodėl gi ne? Vis dėlto, turiu pasakyti, kad, nuoširdžiai, jos lygis pastaraisiais metais sumažėjo", - Canas pasakojo "Suddeutsche Zeitung".

"Premier" lyga turi galią išleisti daugiau pinigų žaidėjams nei "Bundesliga". Tai futbolininkams yra labai labai svarbu."

"Aš pasitikiu savimi, jog sakyčiau, kad mano savybės yra pakankamos kitą sezoną žaisti labai dideliame klube."

Vokietijos rinktinės narys kaip pagrindinę priežastį ieškoti naujų iššūkių įvardijo norą varžytis dėl pačių svarbiausių trofėjų.

"Būtent apie tai svajoja kiekvienas futbolininkas (apie trofėjus - red. past.), nes tai yra atlygis už darbą", - pridūrė Canas.

"Anglijoje man sekasi puikiai. Ispanijos lyga taip pat yra patraukli. Kalbant apie taktiką, tas pats tinka ir Vokietijai bei Italijos klubiniam futbolui, kuris pastaruoju metu prisivijo kitus."

"Beje, tai taip pat tinka Prancūzijai - ši lyga dabar įsitvirtino kaip viena pajėgiausių Europoje. Taigi, nenorėčiau praleisti nieko, nes dar nežinau, ką darysiu vasarą."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...