F. Lampardas apie C. Pulisico situaciją: "Kartais tenka priimti nemalonius sprendimus"

60 mlm. eurų Londono "Chelsea" komandai kainavęs Christianas Pulisicas kol kas yra priverstas laukti savojo šanso.

Sezono pradžia amerikiečiui žadėjo daug – per pirmąsias penkerias rungtynes jis startinėje sudėtyje pasirodė penkis kartus. Visgi "Premier" lygoje jis nepakilo nuo suolo jau trejas rungtynes iš eilės, o UEFA Čempionų lygos dvikovoje su "Lille" aplamai nebuvo įtrauktas į rungtynių paraišką.

Kalbėdamas apie šio futbolininko situaciją, Frankas Lampardas pripažino, kad tokie sprendimai yra nemalonūs, tačiau jis kol kas neturi kito pasirinkimo.

"Aš kalbėjau su juo prieš Anglijos lygos taurės rungtynes ir aiškiai pasakiau apie standartus bei tai, kad turime jam duoti laiko, nes jis atvyko į naują šalį ir naujas pirmenybes", – pareiškė F. Lampardas.

"Jis, kaip ir dauguma žaidėjų komandoje, vis dar yra jaunas. Jam tik neseniai sukako 21-eri. Christianas startinėje sudėtyje žaidė jau penkerias rungtynes, todėl žmonės turėtų šiek tiek atsipalaiduoti ir nebūti tokie susijaudinę. Jis turi dirbti kiekvieną dieną ir įrodyti, kad nusipelno žaisti.

Tai daro visi futbolininkai šioje komandoje. Tai yra sunkiausia mano darbo dalis – išsirinkti žaidėjus. Aš turiu puikius futbolininkus, kurie turi vis kitokią istoriją.

Kartais man tenka priimti nemalonius sprendimus, tačiau visiems savo žaidėjams stengiuosi padėti taip, kaip galiu geriausiai. Jie turi suprasti, kad yra proceso dalis", – pridūrė strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...