Futbolininkų tatuiruotės (1)

"EuroFootball.lt" portale - nauja rubrika! Nuo šiol galėsite skaityti ne tik apie futbolininkų gyvenimą už aikštės ribų naujienose, pažymėtose "POP", tačiau karts nuo karto pateiksime Jums gausiausiai tatuiruotų žaidėjų nuotraukas. Išvydę Davidą Beckhamą ar Fernando Torresą, tikriausiai visuomet galvojate, ką galėtų reikšti ženklai ant jų kūno. Dabar turėsite puikią progą tai išsiaiškinti.


Danijos rinktinės kapitonas Danielis Aggeris savo kūną pavertė tikru meno kūriniu. Tarp jo tatuiruočių gausu emblemų su vikingais bei daniškų raštų, tačiau bene įdomiausias gynėjo posakis yra lotyniškas. Užrašas ant dano kaklo teigia, jog "mirtis yra užtikrinta, tačiau jos valanda - nėra." Be to, viena šviežiausių Aggerio tatuiruočių puikuojasi ant jo krumplių. Ten užrašyta "YNWA" - "Liverpool" klubo moto.


(šaltinis: beckhamtattoo.com)

"Futbolo gražuoliukas" Davidas Beckhamas taip pat gali pasigirti nemažu kiekiu rašalo ant savo odos. Jo tatuiruotės mini įvairius pasiekimus: laimėtus trofėjus, meilę, vaikų gimimą. Ant vienos anglo rankos taip pat galima rasti reperio Jay-Z įkvėptą posakį "Turėk didelių svajonių, nebūk realistiškas", o ant kitos ištatuiruotas žmonos Victorios vardas.

Savo gyvenimą įamžinti ant kūno mėgsta ir "Paris Saint-Germain" puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius. Ant jo nugaros rangosi raudonas drakonas bei japoniška žuvis Koi, kuri, kaip ir Zlatanas jaunystėjė, plaukia prieš srovę. Taip pat ant švedo nugaros puikuojasi Amerikos indėnų plunksna, ant šonkaulių - užrašas "Tik Dievas gali mane teisti". Švedo pilvas papuoštas širdžių tūzu.

"Barcelona" gynėjas Dani Alvesas žinomas kaip daug nekalbantis žmogus, tačiau apie jį viską pasako piešiniai ant jo kūno. Jo rankos išmargintos katalikiškais vaizdais ir dalykais, susijusiais su šeima. Įdomu, kad ant brazilo peties puikuojasi tatuiruotė skirta žmonai Dinai, bet futbolininkas su ja 2011-aisiais jau spėjo išsiskirti. Vis dėlto, įspūdingiausia Alveso kūno dalis - krūtinė, ant kurios dideliu šriftu užrašytas sūnaus vardas.

Šiame sąraše - dar vienas PSG puolėjas Ezequielis Lavezzi. Argentiniečio tatuiruotės - tikra portretų bei katalikiškų simbolių kolekcija. Ant jo rankos puikuojasi mergelė Marija, ant krūtinės - Jėzus. Be to, Lavezzi šonkaulius puošia kamuolį galva mušantis jo futbolo idealas Diego Maradona, o petį - spalvingas klounas. Ant nugaros galime išvysti bene šviežiausią argentiniečio tatuiruotę, vaizduojančią kišeninį laikrodį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...