G. Higuainas atsiprašė už savo elgesį: "Aš - ne robotas, taip pat turiu emocijas"

Gonzalo Higuainui rungtynės prieš savo buvusią komandą nepavyko - puolėjas neįmušė 11 metrų baudinio, o dar galų gale buvo pašalintas iš aikštės.

Sekmadienį įvykusioje Italijos pirmenybių dvikovoje "Milan" namuose rezultatu 0:2 nusileido "Juventus" ekipai. G. Higuainas pirmojo kėlinio pabaigoje galėjo išlyginti rezultatą, bet jo smūgis nuo 11 m. žymos buvo netikslus.

Iš aikštės argentinietis buvo pašalintas 83-ąją minutę, kai teisėjas jam už kalbas ir dideles emocijas parodė dvi geltonas korteles. G. Higuainas po rungtynių atsiprašė komandos ir jos aistruolių, tačiau pabrėžė, kad jam tai buvo emociškai sunkios rungtynės.

"Aš turiu atsiprašyti komandos draugų, trenerio, fanų ir teisėjo, kuris žino, ką aš jam pasakiau. Visgi jis turėtų suprasti, kokioje emocinėje būsenoje tada buvau", - sakė G. Higuainas.

"Aš sureagavau per daug jautriai, to neturėjo nutikti. Kai žaidi prieš buvusį klubą jausmai visada yra skirtingi. Aš prisiimu atsakomybę ir žinau, kad tai daugiau negali pasikartoti. Tuo metu mes atsilikinėjome, o žaidėjai nėra kažkokie robotai. Mes esame žmonės, kurie taip pat turi emocijas.

Aš suklydau, atsiprašiau ir tikiuosi, kad tai daugiau nepasikartos. Esu labai emocinga asmenybė ir žaidėjas. Kartais man tikrai yra sunku sutramdyti savo emocijas. Tikiuosi, kad suprantate, kokioje būsenoje buvau tą rungtynių akimirką", - teigė puolėjas, kuris šią vasarą paprasčiausiai buvo išgrūstas iš "Juventus" klubo.

G. Higuainas, šį sezoną per 13 rungtynių pelnęs septynis įvarčius, turės praleisti vienerias "Serie A" pirmenybių rungtynes.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">The Higuain incident<a href="https://t.co/QZZsrDYIkv">pic.twitter.com/QZZsrDYIkv</a></p>&mdash; Web Designer (@WebDesignerVoN) <a href="https://twitter.com/WebDesignerVoN/status/1061730817989373952?ref_src=twsrc%5Etfw">November 11, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...