G. Zola: "Neįtikėtinas Hazardas nusipelnė persikėlimo į "Real"

Londono "Chelsea" trenerių štabe dirbantis Gianfranco Zola tvirtina, kad Madrido "Real" neprašovė nusipirkdamas 28-erių metų Edeną Hazardą.

Belgijos rinktinės žvaigždė šią vasarą galiausiai įgyvendino savo svajonę ir už 100 mln. eurų prisijungė prie "Real" komandos. G. Zola pripažįsta, kad "Chelsea" prarado savo svarbiausią pastarųjų metų žaidėją, tačiau taip pat teigia, kad belgas nusipelnė šio sandorio.

"Madridas gavo fantastišką žaidėją", – AS sakė G. Zola. – Šiais metais jis buvo neįtikėtinas. Kaip asmenybė, jis taip pat yra nuostabus. "Chelsea" prarado savo svarbiausią žaidėją, o jį gavo "Real".

"Linkiu jam pačio geriausio ir tikiuosi, kad jam Madride viskas klostysis taip gerai, kaip "Chelsea". Jis nusipelnė šio transfero.

Aš net neabejoju, kad jam pasiseks. Jis turi visas savybes, kad taptų sėkmingu žaidėju "La Liga" pirmenybėse. Šiais metais jis labai patobulėjo žaisdamas labiau komandišką žaidimą, taip pat pagerėjo jo perdavimų kokybė. Manau, kad jis neturės jokių problemų naujoje karjeros stotelėje", – pasakojo G. Zola.

Paklaustas, ar Madrido "Real" gerbėjai gali tikėtis, jog E. Hazardas taps komandos lyderiu, italas atsakė: "Praėjusias metais jis buvo puikus ir prisidėjo prie maždaug 40 procentų visų "Chelsea" įvarčių. Jis ne tik mušė, bet ir atliko rez. perdavimus. Jo statistika tikrai buvo ypatinga.

Yra lyderių, kurie daug kalba rūbinėje ir aikštėje, o yra ir tokių, kurie tiesiog būna kertiniai svarbiausiais momentais bei nulemia rungtynes. Jis yra puikus pirkinys Madrido komandai."