Galimi kandidatai, kurie vasarą stos prie "Barcos" vairo

"Barcelona" klube - sumaištis. Po itin nesėkmingų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių ir neįtikinamo žaidimo Ispanijos pirmenybėse pradėjo braškėti vyriausiojo komandos trenerio Luiso Enrique kėdė.

Katalonų spauda jau kalba, kad L. Enrique yra praradęs komandos pasitikėjimą, o rezultatai taip pat neturėtų džiuginti klubo sirgalių. "Barca" pirmajame Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime prieš PSG patyrė pralaimėjimą rezultatu 0-4, todėl greičiausiai savo pasirodymą baigs šiame etape.

Kol L. Enrique kovoja dėl savo ateities, spauda pradėjo dėlioti galimų trenerių pavardes, kurie vasarą gali perimti katalonų klubo trenerio vairą.

Tarp kandidatų - "Liverpool" stratego Jurgeno Kloppo pavardė. Vokietis nuo praėjusio sezono treniruoja "raudonuosius", tačiau "Barcelona" pasiūlymas turėtų priversti rimtai pamąstyti strategą, kuris ne kartą yra užsiminęs apie susižavėjimą šia komanda.

Tarp kitų kandidatų taip pat yra minini Ronaldas Koemanas ("Everton"), Jorge Sampaoli ("Sevilla") ir Eusebio Sacristianas ("Real Sociedad").