Geriausias planetos puolėjas – A. Wengero akimis

Vis dar poilsiaujantis futbolo profesorius Arsene'as Wengeras įvardijo geriausią puolėją pasaulyje.

69-erių metų stratego akimis, šiuo metu jam didžiausią įspūdį palieka Madrido "Real" puolėjas Karimas Benzema, kuris, nepaisant prasto komandos pasirodymo praėjusiame sezone, sugebėjo tapti tikra įvarčių mašina.

31-erių metų snaiperis šį sezoną per devynerias rungtynes pasiekė šešis įvarčius, praėjusiame – 30. Visgi, kaip atskleidė pats A. Wengeras, jam didžiausią įspūdį palieka ne K. Benzema įvarčiai, o jo įsitraukimas į komandos žaidimą.

"Nepamirščiau Benzema", – į klausimą, kuris puolėją šiuo metu yra geriausias pasaulyje, atsakė strategas. – Pastaruosius dešimt metų jis yra reguliarus "Real" komandos žaidėjas. Mes nekalbame apie žaidimą mano kaime, kalbame apie "Real" klubą!"

"Esu didžiulis jo inteligentiško žaidimo fanas. Jo perdavimai ir kūrybiškumas leidžia jam taip pat žaisti 10-oje pozicijoje. Jis taip pat puikiai kovoja ore.

Žinau, kad Benzema praėjusiais metais nesulaukė daug dėmesio Prancūzijoje, tačiau jo pasirodymai buvo ir iki pat šiol yra neįtikėtini. Nepaisant visų prognozių ir negatyvo, jis parodė tvirtą charakterį ir surengė daug aukštos klasės pasirodymų", – pridūrė A. Wengeras.

Visas pokalbis su A. Wengeru:

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/OBSF7FFbTTY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...