Incidentas Londone: peiliu ginkluoti asmenys užpuolė S. Kolasinacą ir M. Ozilą

Po vasaros turo Jungtinėse Amerikos Valstijose į Londoną grįžę du "Arsenal" futbolininkai ketvirtadienį vakare turėjo kovoti dėl savo gyvybių.

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad du ginkluoti asmenys bandė įsibrauti į Mesuto Ozilo vairuojamą "Mercedes" visureigį, kuriame taip pat važiavo jo komandos draugas Seadas Kolasinacas.

Viena iš gatvėje buvusių kamerų nufilmavo, kaip S. Kolasinacas išlipęs iš automobilio susigrumia su peiliu ginkluotu asmeniu. Abu užpuolikai, važiavę motociklu, vilkėjo šalmus.

Iš vaizdo įrašo taip pat matyti, kad automobilyje likęs M. Ozilas bando pavažiuoti į priekį, tačiau kiek netrukus, kai jį motociklu nusivija kitas užpuolikas, jis taip pat iššoka iš savo visureigio ir pasileidžia bėgti.

Vienas iš "Arsenal" atstovų "Daily Mail" žurnalistams patvirtino, kad abu futbolininkai šiuo metu yra saugūs ir nenukentėję.

Vienas iš liudininkų minėtam leidiniu pasakojo: "Tai buvo kažkas beprotiško ir labai keisto. Jo (Ozilo – red.) automobilis su atidarytomis durimis stovėjo visiškai tuščias kelio viduryje.

Ozilas atrodė visiškai pasimetęs, lyg žmogus, kuris būtų persekiojamas peiliu ginkluotų užpuolikų. Atrodė tarsi jis kovotų dėl savo gyvybės. Panašu, kad jam tą ir teko daryti.

Mačiau, kaip jis ir motociklu važiavę vaikinai pradingo restorane. Jie nenusimovė savo šalmų, bet buvo galima pamatyti, jog jie yra juodaodžiai ir apsirengę ilgais drabužiais, nors tuomet buvo karšta."

Nepatvirtinais duomenis, kartu su futbolininkais taip pat važiavo M. Ozilo žmona.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...