Ispanijos spauda: G. Bale'as derasi su Kinijos klubais

Garetho Bale'o dienos Madrido "Real" klube yra suskaičiuotos – vyriausiasis ekipos treneris Zinedine'as Zidane'as jau pranešė, kad nesieja kito sezono planų su futbolininku.

Z. Zidane'as po vakarykščių rungtynių prieš Miuncheno "Bayern", į kurių paraišką G. Bale'as nepateko, teigė, kad nori kuo įmanoma greičiau išspręsti likusius formalumus ir atsisveikinti su žaidėju.

Šie stratego žodžiai ir atsisakymas įtraukti G. Bale'ą į rungtynių paraišką sukėlė pasipiktinimą futbolo visuomenėje, ypatingai britų gretose, kurie mano, kad G. Bale'as vis dar yra vertas "Real" klubo.

Kitokią istorijos dalį atskleidė Ispanijos žiniasklaida. Kaip praneša "Juganes" ir keletas kitų šaltinių, G. Bale'o agentas pats paprašė Madrido "Real" komandos neįtraukti jo kliento į rungtynių paraišką, nes jie šiuo metu derasi su keliais Kinijos klubais.

Minėtas šaltinis nurodo, kad du Kinijos klubai yra pateikę sąlygas, kurios tenkina patį G. Bale'ą. Agentas taip pat nori paspausti "Real" komandą, kad ši leistų žaidėjui į Kiniją išvykti nemokamai, mat kitu atveju sandoris gali ir neįvykti.

"Baltieji" nori atsikratyti gana didelės atlyginimo naštos, bet taip pat tikisi sulaukti bent 40-50 mln. eurų. Kinijos klubai žaidėjų perėjimų lange yra priversti susiveržti piniginę dėl to, kad pagal savo šalies taisykles už užsieniečius turi mokėti dvigubą transfero sumą.

Teigiama, kad dėl aukštų G. Bale'o ir jo agento įnorių nė viena iš elitinių Europos komandų nėra suinteresuota jų paslaugomis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...