Ištraukti Čempionų lygos grupių etapo burtai: F grupėje bus karšta

Ketvirtadienį vakare Monake buvo ištraukti 2019-20 metų UEFA Čempionų lygos grupių etapo burtai. 32 komandos buvo suskirstytos po keturias į aštuonias grupes.

Kasmet daug susidomėjimo sulaukiančius burtus UEFA komisarams padėjo ištraukti dvi futbolo legendos – Wesley Sneijderis ir Petras Čechas.

Daugiausiai intrigos nusimato F grupėje, kurioje varžysis "Barcelona", Dortmundo "Borussia", Milano "Inter" ir iškart grupės autsaidere laikoma Prahos "Slavia".

Titulą ginsianti "Liverpool" komanda varžysis E grupėje, kurioje taip pat žais "Napoli", "Salzburg" ir "Genk". Į H grupę kartu Amsterdamo "Ajax", "Lille" ir "Valencia" pateko Europos lygos nugalėtoja Londono "Chelsea".

Vienoje grupėje tarpusavyje taip pat varžysis tokios komandos kaip Madrido "Real" ir Paryžiaus "Saint-Germain" ar Miucheno "Bayern" ir Londono "Tottenham".

Grupių etapas finišuos gruodžio 10-11 dienomis, o aštuntfinalio etapas po kelių mėnesių pertraukos startuos vasario 18-ąją.

Čempionų lygos grupių etapas startas bus paskelbtas rugsėjo 17-ąją dieną, o finalas Stambule įvyks kitų metų gegužės 30-ąją.


A grupė

1. PSG
2. "Real Madrid"
3. "Club Brugge"
4. "Galatasaray"

B grupė

1. "Bayern"
2. "Tottenham"
3. "Olympiakos"
4. "Crvena zvezda"

C grupė

1. "Manchester City"
2. "Šachtar"
3. "Dinamo Zagreb"
4. "Atalanta"

D grupė

1. "Juventus"
2. "Atletico"
3. "Bayer Leverkusen"
4. "Lokomotiv"

E grupė

1. "Liverpool"
2. "Napoli"
3. "Salzburg"
4. "Genk"

F grupė

1. "Barcelona"
2. "Borussia"
3. "Inter"
4. "Slavia"

G grupė

1. "Zenit"
2. "Benfica"
3. "Lyon"
4. "Leipzig"

H grupė

1. "Chelsea"
2. "Ajax"
3. "Valencia"
4. "Lille"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...