J. Bartomeu: Messi naują kontraktą pasirašė dar birželį

"Barcelona" prezidentas Josepas Bartomeu tikina, kad Lionelis Messi naują sutartį pasirašė dar birželio mėnesį, tačiau oficialiai tai paskelbti trukdo nereikšmingos problemos.

Ankstesnioji katalonų žvaigdžės sutartis galiojo tik iki kitų metų vasaros, tad ekipos sirgalių stovykloje, ypač po to, kai buvo parduotas Neymaras, tvyro didelis nerimas.

Iš tiesų, įvairūs žiniasklaidos šaltiniai apie penkiskart "Ballon d'Or" laimėtojo susitarimą su "Barca" rašė dar vasaros pradžioje ir klubo vadovo žodžiai gali būti ne iš piršto laužti.

"Viskas yra sutarta bei pasirašyta", - Bartomeu pasakojo Sport. "Yra trys kontraktai. Vienas su Messi labdaros fondu, kurį pasirašė fondo prezidentas bei žaidėjo brolis."

"Taip pat yra įvaizdžio kontraktas su Messi, pasirašytas jo tėvo, kuris yra jo kompanijos administratorius, bei darbo sutartis, kurią taip pat pasirašė tokią galią turintis jo tėvas."

Paklaustas, ko trūksta, jog apie visa tai būtų paskelbta viešumoje, Bartomeu atsakė: "(trūksta to - red. past.) kad Leo atvyktų ir padarytume oficialią nuotrauką bei sutarties protokolo."

"Kontraktas yra pasirašytas, jis galioja nuo birželio mėnesio, nuo 30 dienos. Jeigu įdomu, nuo tos pačios dienos, kai jis susituokė. Buvo atliekamas jo (kontrakto - red. past.) auditas, nes jis įtrauktas į praėjusio sezono ataskaitas."

Prezidentas taip pat tikino, kad parengti oficialų pranešimą tiesiog nebuvo laiko, nes "Barcelona" buvo išvykusi į turą Japonijoje, o vėliau žaidė labai daug rungtynių. Pasibaigus rinktinių pertraukai Messi vėl laukia daug mačų, bet Bartomeu pažadėjo rasti tinkamą momentą.

Jis pats teigė nepastebintis, kad argentinietis Barselonoje galėtų jaustis nelaimingas.