J. Felixas: "Dabar suprantu, koks buvau laimingas žaisdamas "Benfica" klube"

126 mln. eurų Madrido "Atletico" klubui kainavęs Joao Felixas neakivaizdžiai pripažino, kad padarė klaidą taip anksti palikęs Lisabonos "Benficą".

Kylanti Portugalijos futbolo žvaigždė praėjusiais metais sužibo antroje sezono pusėje, tačiau ir gero pusmečio užteko, kad už jį "Atletico" paklotų klubui rekordinę sumą.

J. Felixo karjeros etapas Ispanijos sostinėje kol kas nesiklosto taip, kaip buvo galima tikėtis – per 19 rungtynių jis įmušė keturis įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

"Dabar suprantu, koks buvau laimingas rungtyniaudamas "Benfica" klube", – bendraudamas su savo šalies žiniasklaida teigė žaidėjas. – Planuoju vieną dieną grįžti ir palikti ryškesnį pėdsaką šiame klube".

J. Felixui iš praėjusio sezono labiausiai įstrigo "hat-trickas" UEFA Europos lygos rungtynėse su Frankfurto "Eintracht".

"Po trečio įvarčio apsiverkiau. Prieš rungtynes jaučiau įtampą. Dvi dienos iki rungtynių komandos rūbinėje išgirdau komentarus, kurie man tikrai nepadėjo.

Nuėjau į tualetą ir tiesiog pradėjau verkti. Niekas nesuprato, kiek daug man reiškė šis "hat-trickas", – pridūrė portugalas.