J. Mourinho atleidimas išsaugojo P. Pogba ateitį "Man Utd" klube?

Neabejojama, kad naujienos apie Jose Mourinho atleidimą ypač pradžiugino vieną "Manchester United" komandos žaidėją – Paulį Pogba.

Rekordinis "raudonųjų velnių" futbolininkas, atvykęs tais pačiais metais kaip ir J. Mourinho, pastaruoju metu išgyveno ne patį geriausią laikotarpį Mančesterio ekipoje. Tai rodo ir praėjusį savaitgalį įvykęs mačas su "Liverpool", kai prancūzas taip ir nesulaukė progos žengti į aikštę.

P. Pogba jau kurį laiką beveik nesikalbėjo su J. Mourinho, o dar ir praradus vietą startinėje sudėtyje, futbolininkas buvo rimtai pradėjęs galvoti apie išvykimą šį sausio mėnesį.

Klubui atleidus J. Mourinho, P. Pogba ateitis pasidarė gerokai šviesesnė – priežasčių manyti, kad saugas žiemą pasiprašys būti parduotas, praktiškai nebėra.

Viena iš pirmųjų Ole Gunnaro Solskjaero misijų šioje komandoje bus grąžinti pasitikėjimą ir vėl sukurti šiltą aplinką rūbinėje, kas akivaizdžiai turėtų pakelti futbolininkų emocinę vertę.

Tikimasi, kad P. Pogba prie naujo trenerio vėl taps vienu iš svarbiausių komandos žaidėjų, todėl bent jau iki kitos vasaros turėtų nurimti kalbos dėl tolimesnės jo ateities.

P. Pogba šį sezoną "raudonųjų velnių" gretose yra sužaidęs 20 rungtynių, įmušęs penkis įvarčius ir atlikęs keturis rezultatyvius perdavimus.