J. Mourinho: "Nemanau, kad aštuntfinalyje esame labai pageidaujamas varžovas"

Pralaimėjimu pasirodymą UEFA Čempionų lygoje užbaigęs Jose Mourinho mano, kad Londono "Tottenham" kitame turnyro etape bus pasiruošęs gerokai labiau.

Trečiadienį "Tottenham" išvykoje 1:3 pralaimėjo Miuncheno "Bayern" komandai. "Spurs" liko antroje vietoje, todėl aštuntfinalyje susigrums su potencialiai pajėgiu varžovu.

Kaip po vakarykščių rungtynių teigė J. Mourinho, pirmąją vietą savo grupėse užėmusios komandos, vargu, ar liks apsidžiaugusios, jeigu burtų traukimo ceremonijoje iškris "Tottenham" kamuoliukas.

"Manau, kad komandos, finišavusios pirmoje vietoje, nenorės žaisti prieš mus", – teigė portugalas. – Galvoju, kad esame viena iš stipriausių komandų, kuri grupėje užėmė antrą vietą".

"Žinau, kad iki aštuntfinalio mums dar reikės pereiti nelengvą periodą, todė dar visko gali nutikti. Tačiau, kaip įsivaizduoju dabar, iki vasario mėnesio turėsime pakankamai laiko, kad pažintume geriau vienas kitą. Turiu dar du mėnesius, kad geriau pažinčiau žaidėjus, o žaidėjai – mane. Manau, kad vasarį būsime pasiruošę kur kas geriau.

Šios rungtynės prieš "Bayern" nepasakė nieko. Buvome sudėtingoje situacijoje, nes dauguma žaidėjų sulaukė poilsio, o į kovą buvo mesti mažiau rungtyniaujantys futbolininkai. Neabejoju, kad su kita sudėtimi būtume pakovoję dėl kitokio rezultato", – pridūrė J. Mourinho.

"Tottenham" klubui aštuntfinalyje gali iškristi PSG, "Juventus", "Valencia", "Leipzig" arba "Barcelona".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...