J. Mourinho po lygiųjų su "Wolves": "Nusipelnėme būti nubausti"

Jose Mourinho po dar vienų nesėkmingai susiklosčiusių Anglijos "Premier" lygos rungtynių pakeitė toną ir pripažino, kad varžovai buvo verti taško.

Šeštadienį įvykusioje dvikovoje tarp "Manchester United" ir "Wolves" buvo užfiksuotos lygiosios. Pirmajame kėlinyje Fredas išvedė "raudonuosius velnius" į priekį, tačiau antroje rungtynių pusėje nuostabus Joao Moutinho įvartis nulėmė lygiąsias - 1:1.

"Manau, kad tai dėsningas rezultatas", - iškart po susitikimo sakė strategas. - Jie nusipelnė šio taško, mes buvome verti būti nubausti".

"Jie rungtynes pradėjo žaisdami geriau, agresyviau ir intensyviau. Nežinau dėl kokių priežasčių, bet jie buvo labiau motyvuoti nei mes. Per pirmąsias 10-15 minučių "Wolves" parodė, kokia gera komanda yra.

Mes turėjome blogą antrojo kėlinio pradžią, kurios metu jie ir pelnė įvartį. Vėliau buvo sunku - jų aikštės pusėje gynėsi daug žmonių. Tiesą pasakius, tikėjausi gerokai daugiau iš mūsų atakuojančių žaidėjų. Jie nebuvo pakankamai kūrybiški, dinamiški ir judrūs. Taigi, "Wolves" didelių problemų gynyboje su mumis neturėjo.

Negalime sakyti, kad mes nebandėme veržtis į jų baudos aikštele ir pelnyti įvarčio. Mūsų pasirodymas mane nustebino blogąja prasme. Epizodas, kuriame "Wolves" įmušė įvartį kalba pats už save - praradome kamuolį aikštės viduryje, kur tokių klaidų negali būti. Mes nebuvome verti daugiau nei taško", - kritikos savo komandai negailėjo J. Mourinho.

Šeštoje pozicijoje žygiuojantis "Man Utd" nuo lyderio jau atsilieka 8 taškais.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...