J. Mourinho: Pogba buvo monstras

"Manchester United" komandai sezonas prasidėjo sėkmingai - be kelių kertinių žaidėjų pirmąsias "Premier" lygos rungtynes žaidę "raudonieji velniai" pirmenybes pradėjo pergale rezultatu 2:1.

Paulis Pogba įmušė pirmąjį įvartį, dar vieną rungtynių pabaigoje pridėjo Luke'as Shaw, o "Man Utd" įrodė pranašumą prieš "Leicester".

Dažnai kritikos P. Pogba negailintis Jose Mourinho po rungtynių buvo visiškai kitoks - sakė, kad prancūzas žaidė kaip "tikras žvėris", nors pagyrų negailėjo ir kitiems auklėtiniams.

"Žaidėjai ,kurie žaidė pasiruošimo metu, šiandien buvo puikios kondicijos", - sakė J. Mourinho. - Pereira, Shaw, Bailly, Darmianas buvo pasiruošę be problemų sužaisti 90 minučių ir tai matėsi aikštėje".

"Rashfordo situacija buvo kitokia, tačiau jis galėjo žaisti. Pogba buvo lyg monstras - galvojame, kad jis maksimum žais 60 minučių, tačiau tai jis padarė iki pat 80-os rungtynių minutės.

Kai kuriais rungtynių momentais "Leicester" buvo stipresni už mus, tačiau mes gerai žaidėme kaip komanda ir pasiekėme norimą rezultatą", - sakė J. Mourinho.