K. Benzema įvarčiu pasidžiaugęs Z. Zidane'as: "Jis daro kitus žaidėjus geresniais"

Vyriausiojo Madrido "Real" komandos trenerio Zinedine'o Zidane'o toks geras Karimo Benzema žaidimas jau nebestebina.

Prancūzo vadovaujama "baltųjų" komanda trečiadienį Ispanijos pirmenybėse sutriuškino "Leganes" vienuolikę. K. Benzema prie pergalės prisidėjo įvarčiu ir dviem rezultatyviais perdavimais.

"Karimas jau nebesikeičia ir manęs visiškai nebestebina", – spaudos konferencijoje sakė strategas. 

Jam, kaip puolėjui, įvarčiai visada yra svarbūs, tačiau jis komandai duoda daugiau nei tik įvarčius – Karimas taip pat kitus žaidėjus daro geresniais. Esu labai laimingas dėl jo pasirodymo", – pasakojo Z. Zidane'as.

Šį sezoną "La Liga" pirmenybėse K. Benzema yra produktyviausiai rungtyniaujantis žaidėjas – jis jau prisidėjo prie 10 įvarčių (7 įvarčiai ir 3 rez. perdavimai). 

Rungtynėse su "Leganes" savo pirmąjį įvartį įmušė K. Benzema dubleriu laikomas Luka Jovičius, o 18-metis krašto puolėjas Rodrygo pasiekė jau savo antrąjį įvartį vos trečiose "La Liga" rungtynėse.

"Esu laimingas dėl jų abiejų. Rodrygo turi didelę asmenybę ir vis labiau įsilieja į komandą. Lukai šis įvartis buvo labai reikalingas. Jis nežaidžia daug, tačiau labai svarbu, kad jis kuo produktyviau išnaudotų tas minutes, kai pakeičia Karimą", – pridūrė Z. Zidane'as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...