Kalėdos R. Benitezui baigėsi – oro uoste jį pasitiko perpykę "Real" sirgaliai

Po Kalėdų atostogų Anglijoje į Madridą sugrįžęs vyriausiasis „Real“ strategas Rafaelis Benitezas sulaukė ne itin šilto „karališkojo klubo“ gerbėjų sutikimo. Ispanų žiniasklaida skelbia, kad oro uoste 55-erių metų strategas buvo kviečiamas apleisti trenerio postą, o jį perduoti legendiniam Prancūzijos futbolininkui Zinedine’ui Zidane’ui.

Tylą mėgstantis R.Benitezas jau kurį laiką turi taikstytis su iš „Real“ gerbėjų sklindančiais paniekos ūžesiais ir garsiais raginimais, lydimais švilpimų, atsistatydinti.

Liverpulyje su šeima atostogavusį ir tik vakar į Ispanijos sostinę sugrįžusį trenerį oro uoste maloniai sutiko žurnalistai ir fotografai. R.Benitezo nelaimei, jie ten buvo ne vieni. Už žiniasklaidos darbuotojų stovėję „Real“ gerbėjai visa gerkle pradėjo rėkti Z.Zidane’o pavardę.

Nors „karališkasis klubas“ Kalėdų atostogas pasitiko „Rayo Vallecano“ komandai atseikėjęs 10 įvarčių, sirgalių pykčio tai nenumaldė. Ispanų spauda praneša, kad ekipos gerbėjai trečiadienio runtynėse su „Real Sociedad“ futbolininkais R.Benitezui ruošiasi užkurti dar vieną pirtelę.

Praėjus pirmiems 16 „Primera“ lygos turų, Madrido „Real“ užima trečią vietą, 2 taškais atsilikdamas nuo „Atletico“ ir „Barcelona“ komandų. Tiesa, katalonai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau, nes gruodžio 20 d. buvo užsiėmę su „River Plate“ klubu FIFA pasaulio klubų taurės finale.
 

15min.lt