L. Antalis – apie revanšą "Sūduvai": "Tiesiog norime žaisti finale"

Jau šį antradienį Marijampolėje įvyks ypatingos rungtynės. Dėl vietos LFF taurės finale susigrums du Lietuvos futbolo sunkiasvoriai - vietos „Sūduva“ ir Vilniaus „Žalgiris“.

Praėjusio sezono Lietuvos čempionai priims taurės laimėtojus, o tai žada atkaklią kovą ir išskirtinį reginį žiūrovams. „Sūduvos“ ir „Žalgirio“ tarpusavio dvikovos vis dažniau vadinamos „Lietuvos derbiu“ ir kelia nemenką ažiotažą. 

Antradienį lygiųjų Marijampolėje nebus. Viena komanda žengs į LFF taurės finalą, kuriame susitiks su „Palangos“ ir Gargždų „Bangos“ poros laimėtoju, o kitai ekipai visą dėmesį teks koncentruoti A lygai.

Šiame sezone „Sūduva“ ir „Žalgiris“ tarpusavyje susitiko tris kartus. Sezono atidarymo rungtynėse dėl Supertaurės laimėjo „Sūduva“ (2:0), tuo tarpu A lygoje komandos pasidalino po pergalę (1:0 ir 0:1).

Dramatiškiausiai klostėsi mačas Marijampolėje. Antrajame kėlinyje žalgiriečiai nerealizavo net dviejų 11 metrų baudinių, o „Sūduva“ už tai nubaudė ypač brangiai. Pirmojo baudinio tuomet neįmušė Liviu Antalis, kuris prieš išvyką į Marijampolę buvo ramus.

„Nesu linkęs galvoti apie tai, kas buvo. Tas rungtynes pralaimėjome, nerealizavome baudinių. Taip, nesėkmė buvo skaudi, tačiau dabar tai praeitis ir mes renkamės žiūrėti į priekį. Apie kažkokį asmeninį revanšą tikrai negalvoju Į Marijampolę vyksime turėdami vieną tikslą – žengti į finalą. Nors „Sūduva“ žais namuose ir turės tam tikrą pranašumą, to nesureikšminu. Šiame stadione žaidžiame nuolat ir dažnai laimime“, - fkzalgiris.lt rungtynių išvakarėse kalbėjo vienas geriausių čempionato žaidėjų L. Antalis.

Pusfinalio rungtynės Marijampolėje tarp vietos „Sūduvos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ šį antradienį prasidės 18.30 val. Didysis LFF taurės finalas bus žaidžiamas rugsėjo 29 d. Utenoje.

fkzalgiris.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...