Las Vegaso policija atnaujino bylą, kurioje C. Ronaldo kaltinamas išprievartavimu

Las Vegaso miesto policija atvertė beveik 10-ies metų senumo bylą ir nusprendė ją atnaujinti. Joje pagrindiniu kaltininku laikomas futbolininkas, 33-ejų portugalas Cristiano Ronaldo. Sportininkas yra kaltinamas išprievartavimu, rašo lrytas.lt.

34-erių moteris Kathryn Mayorga tvirtina, jog buvo futbolininko išprievartauta viename Las Vegaso viešbučių.

Anot moters, tai įvyko 2009-ųjų birželio 12-ąją. Futbolininkas tuomet atostogavo su savo pusbroliais.

Amerikietė teigė, kad devynerius metus apie incidentą ji nekalbėjo, nes C.Ronaldo jai už nekalbėjimą sumokėjo net 375 tūkst. JAV dolerių.

Vokietijos laikraščiui „Spiegel“ ji atviravo, kad buvo prievartaujama analiniu būdu. Kaip teigė pati K.Mayorga, ji prašė liautis priekabiauti, tačiau futbolininkas buvo neperkalbamas. „Spiegel“ leidinyje skelbiama, kad pats C.Ronaldo neneigia turėjęs santykių su jam kaltinimus metusia moterimi, tačiau teigia, kad amerikietė su juo mylėjosi abipusiu susitarimu.

Kiek vėliau pats futbolininkas pasirodžiusias naujienas pavadino išgalvotomis ir teigė, kad imsis priemonių prieš melagingus pranešimus.

Savo ruožtu, Las Vegaso miesto policija 2009 metų K.Mayorga kaltinimas buvo atmestas dėl įrodymų trūkumo, tačiau dabar gavus papildomos informacijos, byla bus atnaujinta.

„Tuo metu auka nepateikė detalios informacijos apie nusikaltimo vietą ir įtariamojo apibūdinimą, tačiau 2018 metų rugsėjo mėnesį byla atnaujinta, gavus papildomos informacijos“, – teigiama policijos pranešime.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...