Liepos 25 d. transferai ir gandai: "Tottenham" susidomėjimas P. Dybala ir B. Fernandeso ateitis

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Anglijos "Premier" lygos klubai pradeda nuožmią kovą dėl Turino "Juvenutus" puolėjo Moise'o Keano įsigijimo. "Wolves" klubas į derybas yra pasiruošęs įtraukti saugą Rubeną Nevesą, tačiau jiems konkurenciją taip pat žada sudaryti Liverpulio "Everton". ("Sky Italy")

***

"Manchester United" šią vasarą nebandys įsigyti Lisabonos "Sporting" saugo Bruno Fernandeso. Pasak "Sky Sports", portugalas nėra potencialių naujokų sąraše.

***

Fabio Coentrao nepavyko susitarti su "Porto" dėl vienerių metų kontrakto. Žaidėjas ir toliau lieka laisvuoju agentu. ("A Bola")

***

Londono "Arsenal" klubui užbaigti derybas dėl krašto gynėjo Kierano Tierney trukdo nenoras į sandorį įtraukti kelis papildomus milijonus. ("Sky Sports")

***

Thomas Vermaelenas gali prisijungti prie kitų praeityje garsių futbolininkų ir išvykti rungtyniauti į Japoniją, "Vissel Kobe" komandą. ("Het Laatste Nieuws")

***

Naujasis "Newcastle" saugas Steve'as Bruce'as ragina klubą nesileisti į derybas su "Manchester United" dėl Seano Longstaffo pardavimo.

***

Šią vasarą patriuškmauti norintis Liverpulio "Everton" ketina permušti Londono "Arsenal" pasiūlymą už Wilfriedą Zaha. Pasak "Daily Mail", "irisai" yra pasirengę pakloti 55 mln. svarų sterlingų.

***

Londono "Tottenham" pradėjo kalbas su Turino "Juventus" dėl potencialaus Paulo Dybala įsigijimo. "Spurs" galvoja argentinietį padaryti brangiausiu klubo pirkiniu – už jį sutiktų sumokėti 80 mln. svarų sterlingų. ("Evening Standard")

Jeigu derybos vyks sklandžiai, manoma, kad "Tottenham" atsisakys planų įsigyti Giovani Lo Celso.

***

Jurgenas Kloppas paneigė kalbas, kad "Liverpool" yra susidomėjęs galimybe susigrąžinti Philippe Coutinho.

***

Ericas Bailly baiminasi, kad Harry Maguire'o atvykimo atveju jam teks palikti "Manchester United" klubą. ("Metro")

*** 

Šią vasarą kaip reikiant pasistiprinusi Turino "Juventus" komanda ruošiasi atsisveikinti su keturiais žaidėjais: Blaise'u Matuidi, Sami Kheidra, Moise'u Keanu ir Mattia Perinu. ("Calciomercato")

***

"Marca" teigia, kad Marco Asensio trauma gali pakeisti planus dėl Jameso Rodriguezo perdavimo. Kolumbietis vis dar turi kontraktą su Madrido "Real" ir žaidžia toje pačioje pozicijoje kaip ispanas.

***

Italijos žiniasklaidoje kalbama, kad Sergejus Milinkovičius-Savičius gali tapti Paulio Pogba išeitimi. "La Repubblica" tvirtina, kad "Unted" yra arti serbo įsigijimo, kas atvertų duris prancūzo išvykimui.

***

Andre Silvai neišvykus į "Monaco", įstrigo "Milan" ir "Atletico" klubų derybos dėl Angelio Correa. Madų sostinės ekipa tikėjosi, kad portugalo pardavimu galės padengti išlaidas už argentinietį. ("Corriere dello Sport")

***

Dani Ceballosas šiuo metu yra Londone ir laukia oficialaus pranešimo dėl jo persikėlimo į Londono "Arsenal". ("Marca")

***

OFICIALU: Madrido "Getafe" į savo gretas pasikvietė "West Brom" krašto gynėją Allaną Nyomą.

***

OFICIALU: "Sassuolo" galiausiai patvirtino apie "West Ham" saugo Pedro Obiango įsigijimą. Jis italams kainavo 8 mln. eurų.

***

OFICIALU: "Cagliari" sezonui iš "Napoli" pasiskolino saugą Marko Rogą. Kitą vasarą "Cagliari", sumokėjusi 13 mln. eurų, į kroatą galės įgyti visas teises.