M. Pochettino žinutė D. Levy: "Galbūt klubui reikėtų kiek pakeisti mano pareigas"

Londono "Tottenham" komandos vairininkas Mauricio Pochettino po laimėtų draugiškų rungtynių prieš Madrido "Real" aiškiai užsiminė, kad kol kas nėra patenkintas klubo darbu transferų lange.

"Tottenham" šią vasarą į komandą pasikvietė du naujokus, tačiau tik vienas iš jų – Tanguy'us Ndombele – figūruos kitame sezone. "Spurs" šią vasarą jau neteko Kierano Trippierio ir Fernando Llorente, tokiu pačiu keliu gali pasukti ir Danny Rose'as.

M. Pochettino interviu metu parodė šiokį tokį nusivylimą Danieliu Levy bei pridūrė, kad jis pats neturi jokio žodžio transferų veikloje.

"Aš esu treneris ir žinau savo žaidėjų situaciją", – teigė M. Pochettino. – Aš turiu tik vieną darbą – treniruoti ir išspausti maksimumą iš žaidėjų".

"Kiti dalykai, tokie kaip žaidėjų įsigijimas, jų pardavimas, kontraktai ir jų nepratęsimas, nėra mano rankose. Už tai yra atsakingas tik klubas ir Danielis Levy. Šiuo metu aš vadovauju komandai taip, kaip galiu geriausiai", – tęsė argentinietis.

Paklaustas, ar norėtų būti labiau įtrauktas į klubo ir transferų veiklą, M. Pochettino atsakė: "Galbūt klubui reikėtų pakeisti mano pareigų aprašymą, nes dabar mano darbas yra treniruoti komandą. Manau, kad šis klausimas turėtų būti užduotas klubui. Galbūt klubas šiek tiek pakoreguos mano pareigas.

Aš esu vadovas savo srityje – sprendžiu dėl mūsų žaidimo strategijos, treniruočių, mentaliteto ir filosofijos. Visgi kitoje srityje (turima omenyje transferus – red.) aš esu tik treneris."