Madrido "Real" yra pasiruošęs pakloti 50 mln. eurų už "Porto" gynėją

Madrido "Real" jau šį mėnesį sieks užbaigti sandorį dėl "Porto" gynybos ramsčio Ederio Militao.

Šiandien 21-erių metų gimtadienį švenčiantis brazilas į "Porto" atvyko tik praėjusią vasarą, tačiau gynėjas jau per pusmetį sugebėjo įrodyti savo vertę ir patraukti visų Europos grandų dėmesį.

Į jį be Madrido "Real" yra nusitaikę dar du klubai – "Manchester United" bei "Liverpool". E. Militao kontrakte yra įrašyta 50 mln. eurų išpirkos suma, todėl klubai pigiau šios sumos futbolininko neįsigys.

Šaltiniai Ispanijoje ir Brazilijoje teigia, kad E. Militao tolimesnė karjeros stotelė jau praktiškai yra žinoma. Nepaisant "Premier" lygos klubų susidomėjimo, brazilas greičiausiai taps "Real" žaidėju.

"Baltųjų" skautai itin aktyviai stebėjo brazilą ir mano, kad jis yra tinkamas vidurio gynėjas sustiprinti komandą. "Real" apie pasiektą susitarimą gali pranešti dar šį sausį, tačiau E. Militao į Madridą neatvyks be sezono pabaigos.

Vidurio ir krašto gynėjo bei atraminio saugo pozicijoje galintis žaisti brazilas praėjusią vasarą "Porto" komandai tekainavo 4 mln. eurų. Jis šiuo metu kartu su Matthijsu de Ligtu yra laikomi perspektyviausiais savo pozicijos žaidėjais.