"Man Utd" palikti norintis R. Lukaku formą palaiko "Anderlecht" ekipos treniruotėse

"Manchester United" šią vasarą palikti norinčio Romelu Lukaku istorija tęsiasi ir toliau.

26-erių Belgijos rinktinės puolėjas jau buvo viena koja Turino "Juventus" ekipoje, tačiau "Man Utd" nesugebėjo suderinti kontrakto sąlygų su Paulo Dybala, kuris iš Italijos čempionų būtų gautas mainais.

Nepaisant neįvykusių mainų, panašu, kad R. Lukaku Mančesteryje vis tiek neužsibus. Jau antra diena belgas treniruojasi su savo šalies "Anderlecht" ekipa, kurioje žaidė prieš išvykdamas į Londono "Chelsea".

Pirmadienį visi "Man Utd" žaidėjai gavo po laisvą dieną, tačiau R. Lukaku prie komandos neprisijungė ir antradienį. Klubas atsisakė plačiau komentuoti šią sutuaciją, tačiau "Sky Sports" patvirtino, jog toks sprendimas buvo priimtas abipusiu susitarimu.

Taip pat pranešama, kad puolėjas prie komandos neprisijungs tol, kol nebus aiški jo ateitis. 

R. Lukaku praėjusį sezoną "Man Utd" gretose per 45 rungtynes pelnė 15 įvarčių.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Romelu Lukaku has been spotted training with Vincent Kompany&#39;s RSC Anderlecht ???? <a href="https://t.co/kaAFQ4iKAv">pic.twitter.com/kaAFQ4iKAv</a></p>&mdash; ESPN UK (@ESPNUK) <a href="https://twitter.com/ESPNUK/status/1158474044968185857?ref_src=twsrc%5Etfw">August 5, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...