"Man Utd" trečią kartą šiame sezone įveikė "Chelsea"

Pirmadienį vėlai vakare "Stamford Bridge" stadione sužaistos intriguojančios Anglijos "Premier" lygos 26-ojo turo rungtynės.

Londono "Chelsea" trečią kartą šiame sezone susitiko su "Manchester United" ekipa. Du įvarčiai galva nulėmė dar vieną "raudonųjų velnių" pergalę.

Dukart "Man Utd" pergalę šventė "Premier" lygoje, o dar sykį "Chelsea" buvo įveiktas Anglijos lygos taurėje.

"Chelsea" futbolininkai gerai pradėjo rungtynes, tačiau pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje "mėlynųjų" sirgalius nuliūdino Anthony Martialis, pasižymėjęs po puikaus Aarono Wan-Bissakos perdavimo.

Antrajame kėlinyje kontrolę jau priklausė "Man Utd" komandai. 66-ąją minutę pergalę užtvirtino Harry Maguire'as, taip pat pasižymėjęs smūgiu galva.

"Chelsea" antrajame kėlinyje net du kartus buvo pasiuntęs kamuolį į vartų tinklą, tačiau abukart įsikišo VAR – pirmą kartą buvo užfiksuota pražanga prieš Brandoną Williamsą, o vėliau iš nuošalės įmušė Olivier Giroud.

Vartų konstrukciją antroje rungtynių pusėje drebino tiek vieni, tiek kiti – Masonas Mountas bei Bruno Fernandesas kone identiškais baudos smūgiais pasiuntė kamuolį į dešinįjį vartų virpstą.

"Man Utd" ekipai tai buvo pirmoji pergalė po trijų nesėkmingų pasirodymų iš eilės. Ji pakilo į 7-ąją poziciją ir nuo "Chelsea", vis dar liekančio ketvirtoje pozicijoje, sumažino atsilikimą iki 3 taškų.

"Chelsea" vienuolikė jau nelaimėjo ketverias rungtynes iš eilės ir kitame ture gali prarasti poziciją didžiajame ketverte.

Rezultatas:

"Chelsea" 0 - 2 "Man Utd"
45' [0 - 1] A. Martial
66' [0 - 2] H. Maguire


Startinės sudėtys:

"Chelsea": Caballero; James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta; Jorginho, Kanté, Kovačić; Willian, Pedro, Batshuayi.

"Man Utd": De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw, Williams; Fred, Matić, B.Fernandes; James, Martial

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...