"Marca": Madrido "Real" planuoja atsisveikinti su 14 žaidėjų

Jau savo galimus pirkinius žinantis Madrido "Real" klubas taip pat yra apsisprendęs, kurių iš dabartinių žaidėjų kitą sezoną nebus komandoje.

"Marca" į žaidėjų sąrašą, kurie kitą sezoną neturės jokio vaidmens pagrindinėje komandoje, įtraukė ir išnuomotos žaidėjus, kurie vasarą pagal turimas sutartis turi grįžti į "Real".

Minėto šaltinio teigimu, atsisveikinta bus su Keyloru Navasu, Sergio Reguilonu, Jesusu Vallejo, Theo Hernandezu (grįžta iš nuomos), Dani Ceballosu, Marcosu Llorente, Jamesu Rodriguezu (grįžta iš nuomos), Martinu Odegaardu (grįžta iš nuomos), Mateo Kovačičiumi (grįžta iš nuomos), Oscaru (grįžta iš nuomos), Garethu Bale'u, Raulio de Tomu (grįžta iš nuomos) ir Borja Mayoraliu (grįžta iš nuomos).

Dideli klaustukai kabo ties Mariano Diazo, Lucaso Vazquezo, Isco ir Brahimu Diazo (galima nuoma) pavardėmis.

Trijų žaidėjų vietą jau garantuotai užims trys nauji veidai – vartininkas Andrejus Luninas (grįžta iš nuomos), Ederis Militao (įsigytas iš "Porto") ir jaunasis brazilų talentas Rodrygo (įsigytas praėjusiais metais).

Komandą turėtų sustiprinti dar bent keturi nauji žaidėjai. "Marca" teigimu, jais greičiausiai taps Ferlandas Mendy (krašto gynėjas iš "Lyon"), vienas ar du nauji saugai – Paulis Pogba, Christianas Eriksenas, Donny van de Beekas, taip pat Edenas Hazardas ir Luka Jovičius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...