Mažeikių VIP žengė į Futsal lygos pusfinalį

Lietuvos Optibet Futsal A lygoje Vasario 16-oji buvo pažymėta dvejomis ketvirtfinalio rungtynėmis.

Lietuvos gimtadienį pergalingai sutiko Mažeikių VIP ekipa, kuri žengė į atkrintamųjų pusfinalį, kuomet antrą kartą įveikė FA „Šiaulius“. Šįkart VIP pergalę pasiekė po baudinių serijos. Priminsime, kad pirmąjį mačą Mažeikių VIP svečiuose laimėjo 5:4.

Sužaidus beveik du trečdalius rungtynių FA „Šiauliai“ pirmavo 2:0, bet namuose žaidę Mažeikių futbolininkai atsigavo. Jie įmušė tris įvarčius be atsako ir pirmavo 3:2, bet svečiams pavyko išlyginti rezultatą. Kadangi pagrindinis rungtynių laikas pasibaigė lygiai 3:3, komandos žaidė du papildomus kėlinukus, bet per juos įvarčių nebuvo. Dėl to ekipos teko mušti baudinius, o šią seriją rezultatu 7:6 laimėjo VIP komanda, kuri iškovojo antrąją pergalę ketvirtfinalyje ir žengė į pusfinalį.

Dėl dar vienos vietos pusfinalyje kova buvo tęsiama. Po ne itin sėkmingų rungtynių namuose, Gargždų „Pramogos“ atsitiesė išvykoje ir šįvakar 6:0 nugalėjo FC „TurboTransfers“. Sausus vartus išlaikę gargždiškiai du įvarčius įmušė pirmajame kėlinyje, o antrajame į varžovų vartus jau pasiuntė dvigubai daugiau tikslių smūgių. Dubliu pasižymėjo Algimantas Bačanskis ir Aurimas Skurdelis, o po kartą „TurboTransfers“ baudė Martynas Velyvis ir Valdas Pocevičius.

Kadangi „TurboTransfers“ pirmąjį mačą laimėjo 7:2, abi komandos šiuo metu turi po pergalę ir dėl to šioje poroje bus žaidžiamas trečiasis mačas, kuris vyks Gargžduose.

Rezultatai:

„TurboTransfers“ 0 : 6 Gargždų „Pramogos“

1’ [0 : 1] Martynas Velyvis

17’ [0 : 2] Algimantas Bačanskis

29’ [0 : 3] Algimantas Bačanskis

31’ [0 : 4] Aurimas Skurdelis

33’ [0 : 5] Valdas Pocevičius

39’ [0 : 6] Aurimas Skurdelis  

Mažeikių VIP 3 : 3 FA „Šiauliai“ (baudinių serija: 7:6)

18’ [0 : 1] Justas Petravičius

27’ [0 : 2] Donatas Strockis

29’ [1 : 2] Arūnas Šteinas

30’ [2 : 2] Edgaras Baranauskas

32’ [3 : 2] Edgaras Baranauskas (iš 6 m. b.)

33’ [3 : 3] Justas Petravičius