M.Mbodjis: "Galėjome įmušti du ar tris įvarčius"

Šiemet Lietuvos futbolo A lygoje FK „Žalgirio“ gynėjas Mamadou Mbodjis yra pelnęs vieną įvartį, tačiau jis yra itin svarbus.

Būtent po senegaliečio taiklaus smūgio galva žalgiriečiai 25-ojo turo akistatoje nugalėjo dabar jau dviem taškais turnyro lentelėje pirmaujančią Marijampolės „Sūduvą“.
 
„Žalgirio“ vidurio gynėjas džiaugėsi savo pelnytu įvarčiu, tačiau svarbiausia M.Mbodjiui – komandos pergalė ir įsirašyti svarbūs trys taškai.

„Tai mums buvo labai svarbi pergalė. Prieš rungtynes atsilikome penkiais taškais, dabar jų liko vos du. Dabar viskas įmanoma. Esu laimingas dėl šios pergalės ir, manau, kad jos nusipelnėme. Galėjome įmušti du ar tris įvarčius, bet svarbiausia, kad iškovojome tris taškus.
 
Anksčiau sakiau, kad mano darbas nėra mušti įvarčius, o gintis. Bet jeigu turiu progą pelnyti įvartį, tą ir padarau – nėra problemos. Svarbiausia, kad laimėjome ir esu laimingas, jog įmušiau šiose rungtynėse. Nugalėjome ir man tai yra svarbiausia“, – iš karto po rungtynių kalbėjo žalgirietis.
 
Po Tomašo Šimkovičiaus pakelto kampinio aukštai pašokęs ir galva kamuolį į vartus nukreipęs M.Mbodjis įvarčio švęsti nubėgo pas „Žalgirio“ trenerį Valdą Urboną.
 
Klubo vairininkas po mačo vykusioje spaudos konferencijoje pakomentavo šią situaciją: „Prieš rungtynes pasakiau, kad jis turi įmušti ir jis tai padarė. Mūsų emocijos po įvarčio buvo paremtos būtent tais žodžiais prieš rungtynes.“