Monchi apie Malcomo istoriją: pažiūrėsime, ką galime padaryti iš teisinės pusės

Malcomas pirmadienį naktį turėjo pereiti medicininį patikrinimą "Roma" klube - šiandien 21-erių metų futbolininkas jau mėgaujasi kontraktu su "Barcelona".

"Barcelona" vakar oficialiai pranešė, kad pasirašė sutartį su talentingu Brazilijos futbolininku. Tą pačią sutartį krašto puolėjas turėjo pasirašyti su "Roma", bet katalonai paskutinę minutę nugvelbė jį iš "romėnų" rankų.

Monchi pasakojo, kad tarp "Roma" ir "Bordeaux" buvo pasiektas žodinis susitarimas, tačiau jis buvo atšauktas, kai prancūzai sulaukė didesnio pasiūlymo iš "Barcos".

"Roma" sporto direktorius užsiminė, kad šią istoriją gali perduoti aukštesnėms instancijoms: "Pažiūrėsime, ką galime padaryti iš teisinės pusės. Mes neturime jokių pasirašytų dokumentų, tačiau mes turime daugybę žinučių su "Bordeaux" prezidentu ir žaidėjo agentu, kurios privalo būti peržiūrėtos.

Labai apgailestauju dėl to, kas įvyko, bet klubas darė viską, ką galėjo. Prezidentas norėjo permušti "Barcelona" pasiūlymą, tačiau mes tada įsivėlėme į pasiūlymų karą. Galiu pasakyti tik tiek, kad ieškosime tokio paties gero žaidėjo kaip ir Malcomas, o gal net ir geresnio."

"Barcelona" perspektyvų brazilą gavo už 41 mln. eurų.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ASRoma</a> sporting director Monchi on the controversy surrounding <a href="https://twitter.com/hashtag/Malcom?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Malcom</a> <br><br>[A thread] <a href="https://t.co/VX0qBVldTu">pic.twitter.com/VX0qBVldTu</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/1021819394605764608?ref_src=twsrc%5Etfw">July 24, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...